TRANSFER VIJESTI:
Edi Baša pronašao novi klub - ostaje u Hrvatskoj

Elvis URAVIĆ

Nedjelja, 18.6.2017.

 

Iako je u dovođenju Pazinjana Edia Baše vrlo uporna bila albanska Shkendija, a u tijeku tih pregovora „pojavili“ su se i Kukesi, napadač iz Gabrijelići ostao je u Hrvatskoj.

 

Zajedno sa stoperom Vinkom Soldom iz Dinama, novi član Lokomotive postao je i Baša: „Danas sam došao na prvi trening u klub za koji sam se odlučio jer sam osjetio da ljudi iz Uprave Lokomotive vjeruju u mene i u moje dobre igre u budućnosti. Lokomotiva i kao klub i kao ekipa, ima puno potencijala i mislim da je ovo jedan veliki korak prema naprijed za mene i moju karijeru“, rekao je za klupsku stranicu.

 

Vidno je uzbuđen, u Lokomotivi ga gotovo sigurno čeka mirnija sezona od ove koju je imao u Vinkovcima: „Dobro se osjećam i silno isčekujem izazove koji su ispred mene i Lokomotive. Svjestan sam da nas čeka puno rada i na to smo ja i suigrači apsolutno spremni jer samo predan rad donosi najbolje rezultate. Ne sumnjam u puno dobrih naših predstava u sljedećim sezonama!"“

 

Zagrebački klub sa Kajzerice pojasnio je svojim simpatizerima kako je Edi Baša napadač koji je u prošloj sezoni upisao sedam golova i pet asistencija za Cibaliu.

 

 

 

COSTELA OTVORENA
ART-LIM
EUROPORODUCT-otvorena
TE PLOMIN-otvorena
KOMUNALNO-OTPAD
VODOVOD-OTVORENA
NEAPOLIS-OTVORENA
LABINSTAN-OTVORENA
IMP SPORT
MALING-370
LC blok 5
Macronet blok 5
VMS blok 5