DONACIJA NJEMAČKE TVRTKE KIK:
Muntićani dobili nove dresove

Elvis URAVIĆ

Nedjelja, 18.6.2017.

 

Njemačka tvrtka KIK na našim je stranicama svaki mjesec. Naime, u sklopu akcije „Maknimo djecu s ulice“ oni doniraju komplete dresove klubovima u Hrvatskoj, a mi objavljujemo one koji se pohvale time na našem poluotoku.

 

Posljednji u nizu je NK Muntić koji je primio zeleni komplet dresova za juniorsku momčad koju su osnovali lani. Inače, ovo je već treći put da KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool kvalitete, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

 

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönenu, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi eura.

 

 

 

COSTELA OTVORENA
ART-LIM
EUROPORODUCT-otvorena
TE PLOMIN-otvorena
KOMUNALNO-OTPAD
VODOVOD-OTVORENA
NEAPOLIS-OTVORENA
LABINSTAN-OTVORENA
IMP SPORT
MALING-370
LC blok 5
Macronet blok 5
VMS blok 5